fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoUhapšen zbog paljenja automobila i napada na službeno lice

Uhapšen zbog paljenja automobila i napada na službeno lice

Podgorica, (MINA) – Kolašinska policija uhapsila je F.D. (34) iz tog grada osumnjičenog za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, policiji u Kolašinu je jedna osoba prijavila da joj je zapaljeno vozilo marke Audi A6, a požar je lokalizovala Služba zaštite i spašavanja te opštine.

„Sa prijavom je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su kazali da su, u koordinaciji sa postupajućim tužiocem, nakon izvršenog uviđaja preduzete dalje mjere u cilju identifikacije i lociranja izvršioca tog djela.

“Nakon prikupljenih obavještenja na zapisnik od nekoliko osoba, kao i operativnim radom na terenu, službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin iste večeri uhapsili su osobu interesantnu za službu, F.D. iz Kolašina“, rekli su iz policije.

Kako su naveli, F.D. se sumnjiči za krivično djelo izazivanje opše opasnosti.

„Osim toga, prilikom privođenja u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, ova osoba je izvršila i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, dodali su iz policije.

Osumnjičenom je, nakon saslušanja, postupajući tužilac odredio zadržavanje do 72 sata.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...