fbpx
NaslovnicaCrna GoraDobar uvod u Novu godinu u Portonovom

Dobar uvod u Novu godinu u Portonovom

Podgorica, (MINA) – Portonovi je, uz bogat muzički i propratni program i brojne svjetlosne instalacije, gostima i posjetiocima obezbijedio mnogo zabave i dobar uvod u Novu godinu.

Rukovoditeljka odjeljenja za marketing i komunikacije u Portonovom Adrijana Husić je agenciji MINA rekla da je početak Portonovi prazničnog bazara bio u znaku svjetlosnog performansa kao i tri večeri koncerata.

“Ove godine organizujemo 16 večeri i 16 koncerata – što znači jako puno zabave kako za najmlađe, tako i za one malo starije” , rekla je Husić.

Ona je kazala da, osim di-džej /DJ/ performansa svakoga dana od 17 do 20 sati i koncerata od 20 do 22 sata, organizuju i druženja sa Deda Mrazom kao i novodogišnju trku 2. januara.

“Organizujemo i brojna druga druženja na kućicama kojih ove godine imamo više nego ikada, uz jako raznovrsnu ponudu”, dodala je Husić.

Ona je rekla da su vrlo ponosni što su ove godine ugostili zvijezde koje dolaze iz regiona i inostranstva.

“Prve večeri pjevač Majkl Džekson tribjut /tribute/ benda se razbolio ali već 29. decembra imamo gostovanje novog tribjut benda na istu temu. Vjerujemo da ćemo imati zaista dobru zabavu i dobar uvod u Novu godinu, jer ćemo upravo 29. imati dva koncerta – pomenuti bend i Monsters Hard Rock Reunion”, navela je Husić.

Ona je kazala da će pored njih nastupiti i Tijana Bogičević, Simfonijski orkestar koji će izvoditi hitove osamdesetih godina, Marijana Zlopaša, Elemental i Ida Prester.

Kako je Husić rekla, kalendar svih tih nastupa može se naći na sajtu www.portonovi.com.

Prema njenim riječima, Portonovi je ove godine prepoznat po svjetlosnim instalacijama, pa se najveća jelka u Crnoj Gori, ali i jedna od najvećih u regionu, nalazi upravo u tom rizortu.

“Tu je i svjetlosni šou koji se ove godine svake večeri može vidjeti na zgradama oko Marina trga, ali i brojni drugi dekorativni elementi koji zaista daju magičnu atmosferu u kompletnom Portonovi naselju”, zaključila je Husić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...