fbpx
NaslovnicaCrna GoraDF neće prisustvovati konsultacijama sa Đukanovićem

DF neće prisustvovati konsultacijama sa Đukanovićem

Podgorica, (MINA) – Lideri Demokratskog fronta (DF) neće prisustvovati konsultacijama sa predsjednikom Milom Đukanovićem, niti s bilo kojim drugim predstavnikom režimske koalicije, kazali su iz tog političkog saveza.

“Tzv. konsultacije su posljedica zaključaka Predsjedništva Demokratske partije socijalista koje je već utvrdilo termin održavanja izbora što najbolje odslikava zarobljeni partitokratski sistem koji je ovim pozivom opoziciji simulirao demokratiju”, saopšteno je iz DF-a.

Prema njihovim riječima, posebno je iritirajuća činjenica da Đukanović poziva na konsultacije nakon povratka iz Belgije, “iako bi po protokolima Nacionalnog koordinacionog tijela trebalo da bude u karantinu pošto je boravio u državi koja je epidemiološko žarište”.

“U svakom slučaju, bilo da se sastanak održava u karantinu u Crvenom krstu u Sutomoru, ili zgradi Predsjedništva, lideri DF- a neće prisustvovati još jednoj farsi kao što je to bio slučaj kad je Đukanović sa ostatkom opozicije dogovarao formiranje Vlade izbornog povjerenja 2016. Godine”, naveli su iz DF-a.

Najčitanije

Usik pobijedio Fjurija

Podgorica, (MINA) - Ukrajinski bokser Oleksander Usik apsolutni je prvak svijeta u teškoj kategoriji. On...