fbpx
NaslovnicaCrna GoraBrajović: Velike pobjede SD-a tek predstoje

Brajović: Velike pobjede SD-a tek predstoje

Podgorica, (MINA) – Velike pobjede Socijaldemokrata (SD) tek predstoje i to će se pokazati na narednim parlamentarnim i lokalnim izborima u Tivtu, kazao je predsjednik SD-a, Ivan Brajović.

Iz SD-a su naveli da su izborne konvencije te partije, na kojima su izabrani delegati za predstojeći Kongres i kandidati za članove Glavnog odbora (GO), održane u Beranama, Petnjici i Plužinama.

„Sva tri odbora partije jednoglasno su na konvencijama podržali aktuelnog predsjednika Brajovića i potpredsjednike Damira Šehovića i Mića Orlandića za još jedan mandat na funkcijama koje pokrivaju u partiji“, naveli su iz SD-a i dodali da će Kongres te stranke biti održan 30. maja u Podgorici.

Brajović je rekao da u SD-u, koji je jedina partija čija podrška konstantno raste na svim do sada održanim izborima, moraju biti zadovoljni učinjenim.

„Velike pobjede SD-a tek predstoje, što ćemo i pokazati na parlamentarnim izborima gdje očekujemo duplo bolji rezultat u odnosu na onaj postignut 2016. godine, kao i na lokalnim izborima u Tivtu”, naglasio je Brajović.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije