fbpx
NaslovnicaCrna GoraAmfilohije: Vlast budućnost države temelji na bogoubilaštvu

Amfilohije: Vlast budućnost države temelji na bogoubilaštvu

Podgorica, (MINA) – Vlast u Crnoj Gori temelji budućnost države na bogoubilaštvu i bratoubilaštvu, kazao je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, navodeći da to može samo neko ko je izgubio pamet.

On je rekao da crnogorski predsjednik Milo Đukanović propovjeda “satansku crkvu i da hoće Crnu Goru da pretvori u demonsku zajednicu”.

“To je ono što radi danas vlast u Crnoj Gori, seli Crnu Goru u skotsko mrtvilo i ništavilo i u isto vrijeme temelji budućnost države na bogoubilaštvu i bratoubilaštvu. Na tome temeljiti budućnost Crne Gore, to može samo neko ko je izgubio pamet i ko je satanizovan”, kazao je Amfilohije, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Prema njegovim riječima, vlast danas ponovo skreće na bezbožni i satanski put.

„Oni koji danas upravljaju sudbinom ovog naroda nastavljaju bezbožni, satanski put gonitelja Hristovih, put Pilata, put ondašnjih Jevreja koji su razapeli Hrista, put bezbožnika koji su utamničili Lovćenskog Tajnovidca“, kazao je Amfilohije.

On je naveo da se nada da će se sadašnja crnogorska vlast vratiti putu Svetog Petra Cetinjskoga Čudotvorca i Svetoga Petra Lovćenskoga Tajnovidca, koji je jedini istinski put koji vodi u život vječni i napaja ljude životom i vodom vječnom.

“Istinska Crna Gora jeste ona Crna Gora Svetoga Petra Cetinjskoga Čudotvorca, čije mošti ovjde cjelivamo, i Svetoga Petra Lovćenskoga Tajnovidca. Ta Crna Gora nije nikada išla bespućem, nego putem koji vodi u život vječni“, rekao je Amfilohije.

Najčitanije

Podgorica, kisa 2

Vremenska prognoza: Danas kiša, temperatura do 24 stepena

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno i nestabilno, povremeno...

Real na fajnl-foru