fbpx
NaslovnicaCrna GoraAdžić: Hitno dogovoriti termin kontrolnog saslušanja Spajića i Šaranovića

Adžić: Hitno dogovoriti termin kontrolnog saslušanja Spajića i Šaranovića

Podgorica, (MINA) – Izbjegavanjem kontrolnog saslušanja premijera Milojka Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića pred Odborom za bezbjednost i odbranu, produbljuje se haos u sektoru bezbjednosti, ocijenio je poslanik Građanskog pokreta URA Filip Adžić.

Adžić, koji je i zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, uputio je dopis predsjedniku tog skupštinskog tijela Miodragu Lakoviću, s ciljem da se što hitnije postigne dogovor oko termina kontrolnog saslušanja Spajića i Šaranovića.

On je naveo da se nakon nezakonitog izbora vršioca dužnosti (v.d.) direktora Uprave policije, eventualnom neažurnošću ili pokušajem eskaliranja i sakrivanja istine od građana, nastavlja nanositi šteta Upravi policije i državi Crnoj Gori.

“Svakim danom prolongiranja kontrolnog saslušanja unižava se Skupština Crne Gore i povećava mogućnost da se haos koji trenutno vlada u sektoru bezbjednosti prenese i na ulice Crne Gore”, zaključio je Adžić u dopisu.

Odbor za bezbjednost i odbranu je 19. marta prihvatio inicijativu opozicije za kontrolno saslušanje Spajića i Šaranovića povodom imenovanja v.d. direktora Uprave policije, a tada je saopšteno da će termin saslušanja biti naknadno dogovoren.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Pezeru trofej u Baru

Podgorica, (MINA) - Mesud Pezer pobjednik je jubilarnog, 30. međunarodnog atletskog mitinga Bar 2024. Bacač...