fbpx
NaslovnicaCrna GoraBulajić nastavio da ispunjava zahtjeve nalogodavaca

Bulajić nastavio da ispunjava zahtjeve nalogodavaca

Podgorica, (MINA) – Predsjedavajući Skupštine Strahinja Bulajić prekršio je Poslovnik nezakazivanjem Kolegijuma na kojem bi se dogovorilo održavanje sjednice, saopšteno je iz poslaničkog kluba Demokratska partija socijalista (DPS) – Liberalna partija (LP).

Kako se navodi, Bulajić je nastavio da ispunjava zahtjeve “svojih nalogodavaca” i grubo je prekršio Poslovnik odbijajući da zakaže Kolegijum koji su od njega tražili klubovi poslanika DPS-LP, Crno na bijelo, Socijaldemokratska partija – Albanska koalicija Jednoglasno, Bošnjačke stranke i Socijaldemokrata.

“I pored zahtjeva pet klubova poslanika da zakaže Kolegijum na kom bi se dogovorilo održavanje sjednice, koja je zahtijevana u skladu sa Poslovnikom, dobili smo očekivani nastavak opstrukcije”, kaže se u saopštenju.

Iz kluba poslanika DPS-LP su podsjetili Bulajića da nijedna opstrukcija i destrukcija, kako u institucijama tako i na ulici, nije se nikada slavno završila za Demokratski front, i da će tako biti i ovoga puta.

“Žalimo što je Bulajić odabrao da partijski interes stavi ispred poštovanja Ustava i drugih propisa, te mu jasno poručujemo da će, ukoliko nastavi, dobiti adekvatan odgovor na ovaj odavno prevaziđen i ustaljen oblik destruktivnog ponašanja”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije