fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelenor: Ljetnji pripejd uz 500 gigabajta

Telenor: Ljetnji pripejd uz 500 gigabajta

(Podgorica, 17. jula) – Telenor je za svoje pripejd korisnike pripremio novu ljetnju ponudu, koja se sastoji od dva paketa sa po 500 gigabajta. Paketi koštaju deset ili petnaest eura, u zavisnosti od vremena tokom kojeg se 500 raspoloživih gigabajta mogu iskoristiti.

U paketu koji košta deset eura internet važi tokom 15 dana. Za sve koji žele da internet koriste duže, Telenor je pripremio paket od 15 eura, u okviru kojeg 500 gigabajta važe tokom 30 dana.

Osim novih paketa, Telenor je ljetnju pripejd kampanju obogatio i novim proizvodom – mobilnim pripejd internetom. Korisnici dobijaju uređaj sa pripejd karticom i internetom koji se može iskoristiti tokom 90 dana, a svakog mjeseca dobija se po  500 gigabajta interneta.

Korisnici mogu izabrati i tekuću ponudu, odnosno paket od pet eura koji donosi 100 gigabajta interneta, 100 besplatnih minuta ka svim mrežama i 1000 besplatnih minuta za pozive u Telenor mreži. Facebook i Instagram mogu se besplatno koristiti tokom godinu dana.

Telenor svoje ponude osmišljava tako da u potpunosti odgovori potrebama i najzahtjevnijih korisnika. To se naročito odnosi na ljetnje kampanje, kada Telenor nudi veće količine interneta i više mogućnosti za nesmetano uživanje u svim prednostima korišćenja digitalnih tehnologija.

Više informacija o novoj ponudi dostupno je na www.telenor.me.

Kontrakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije