fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSPromocija najbolje Non-stop tarife

Promocija najbolje Non-stop tarife

Podgorica, (16. februar) – Crnogorski Telekom je pripremio novu ponudu za postpejd korisnike, koja uključuje popust na pretplatu, poklon gigabajte i neograničene pozive u Crnoj Gori.

Tako će novi korisnici koji se do kraja februara odluče za Non-stop 3 postpejd Telekoma dobiti popust na pretplatu, koja će iznositi 17.9 eura mjesečno tokom cijelog trajanja ugovora, zatim 100 GB validnih 12 mjeseci, a u paket su uključeni i neograničeni pozivi ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Non-stop 3 postpejd paket, uz popust na pretplatu, dodatne gigabajte i neograničene minute ka svim mrežama, korisnicima donose dodatnih 100 GB mjesečno za opušteno uživanje u sadržaju dostupnom na YouTube i HBO GO platformama.

Na taj način korisnici ne troše gigabajte iz osnovnih paketa, a na isti način funkcioniše i njihova Extra TV mobilna aplikacija. Portal radio.telekom.me donosi muzički i informativni program brojnih crnogorskih radio stanica bez potrošnje interneta.

Istovremeno, Telekomovi korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj internet potrošnji, jer kada potroše gigabajte uključene u paket, pristup internetu se blokira. Korisnici mogu aktivirati dodatne opcije i uvijek biti online, u zemlji i u inostranstvu.

Detalji o novoj ponudi mogu se dobiti na sajtu www.telekom.me

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...