fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom Electronic Beats se vratio u Crnu Goru

Telekom Electronic Beats se vratio u Crnu Goru

Podgorica, (21. jul 2023) – Telekom Electronic Beats, čuveni internacionalni muzički program Deutsche Telekoma, poslije duže pauze vratio se u Crnu Goru!

Pogledajte kako smo „Ljeto radosti, mladosti i slobode“ proslavili na Velikoj plaži u Ulcinju, uz fenomenalne DJ izvođače i cjelodnevnu muziku, na nezaboravnoj Electronic Beats žurci za mlade iz Crne Gore i Evrope.

Telekom Electronic Beats žurka na ulcinjskoj Velikoj plaži bila je dio inicijative „Ljeto radosti, mladosti i slobode“, kroz koju Deutsche Telekom mladima širom Evrope nudi hiljade besplatnih muzičkih iskustava. Za više detalja o možete posjetiti summerofjoy.electronicbeats.net.

„Ljeto radosti“, u sklopu kojeg se organizuje ova žurka, najnovije je poglavlje u višegodišnjem programu Telekoma koji je usmjeren na Generaciju Z, kroz koji ova kompanija pruža podršku mlađoj generaciji u svemu što rade.

Telekom Electronic Beats (EB) je internacionalni muzički program u organizaciji Deutsche Telekoma. Osim nastupa i koncerata koji se organizuju širom Evrope, Electronic Beats takođe obajvljuje magazin i radio i video sadržaj, uz najnovije vijesti iz svijeta elektronske muzike. Osim toga, fanovima savremene elektronske muzike posvećena je online medijska platforma www.electronicbeats.net

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije