fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSPraznična akcija Telekoma: Istinska povezanost je najljepši poklon

Praznična akcija Telekoma: Istinska povezanost je najljepši poklon

Podgorica, (21. novembar 2023) – Praznici su sve bliže, porodična okupljanja izvjesna, a sa njima i mnoga (nezgodna) pitanja dragih ljudi. Da li ste spremni za njih, pitaju iz Crnogorskog Telekoma u novom prazničnom spotu koji možete pogledati ovdje.

Iako je možda ljepše kad smo zajedno uživo, i onlajn kontakti imaju svojih draži – a misija Telekoma je da praznike učini još prijatnijima, zbog čega su i ove godine za korisnike pripremili posebne poklone.

„Od neograničenog interneta, preko otključanih kanala, pa do duplih resursa u pripejdu – pripremili smo poklone za sve korisnike Telekoma. I ove godine želimo da se poveženo jedni s drugima na najbolji način, a upravo Telekom ima mogućnost da to olakša svima nama.

Imamo najbržu i najveću mobilnu mrežu u zemlji, najveće brzine kućnog interneta – i do 2 Gbps na optici – novu TV platformu… Ukratko, najbolju mobilnu i fiksnu mrežu koja korisnicima nudi sve što im je potrebno, bez obzira na to kako provode praznike. A na njima je da na najbolji način iskoriste ove poklone“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Neograničen internet u postpejdu

Neograničen internet koji Telekom poklanja svim postpejd korisnicima potrebno je aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju (Dodatne opcije / Novogodišnji internet), a gigabajti će važiti do 15. januara. Oni koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

Kod kuće je najljepše uz MagentaTV i otključane kanale

Za sve oni koji tek postaju korisnici Telekom televizije ili interneta (MagentaTV+internet), ili ovim servisima dodaju postpejd broj (Magenta 1), Telekom je pripremio brojne povoljnosti: pola pretplate prva 3 mjeseca, otvorene TV kanale 12 mjeseci, MagentaTV na dva televizora, i poklon telefone (Samsung A14 i Xiaomi Redmi 12) uz L i XL pakete.

A otključane TV kanale do 15. januara dobijaju – svi. Kako bi tokom praznika uživali u vrhunskom tv sadržaju, korisnicima će biti otključani svi kanali iz paketa na koje nisu pretplaćeni, sa izuzetkom Zadruge i DigiALB kanala, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport i Pink pakete.

Sportski, filmski, dječji, muzički i dokumentarni kanali koje Telekom poklanja biće automatski otključani, dok HBO i HBO Premium zahtjevaju aktivaciju. Korisnici koji još nisu prešli na MagentaTV treba da pronađu HBO Promo: Extra TV Meni / Extra TV portal / Ostale aplikacije, a MagentaTV korisnici da pozovu 1500 i zatraže otključavanje HBO paketa. Ako ne žele da zadrže i plaćaju HBO pakete, korisnici treba da ih deaktiviraju do 15. januara.

Duplo više svega u pripejd opcijama

I pripejd korisnici Telekoma mogu da se pridruže prazničnom pretjerivanju, a dovoljno je da u Telekom ME aplikaciji pronađu Magenta opcije i dobiju dupno više svega. Promocija traje do 1. februara.

„Pretjerajte u svemu, naročito u dobrom raspoloženju“, poručuju iz Crnogorskog Telekoma.

Svi detalji praznične akcije Telekoma mogu se pronaći na stranici https://telekom.me/nova-godina-2024

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...