fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSJoš bolje Telekom Travel&Surf karte: duplo više gigabajta za surfovanje u inostranstvu

Još bolje Telekom Travel&Surf karte: duplo više gigabajta za surfovanje u inostranstvu

Dolazak ljeta znači i početak godišnjih odmora, pa ovaj period predstavlja idealnu priliku da napunimo baterije, istražimo nova mjesta i uživamo u putovanjima. Međutim, dok smo u inostranstvu, jedan od izazova jeste pristup internetu – u današnjem digitalnom dobu, gotovo je nezamislivo da ne budemo povezani, čak ni tokom odmora.

Pristup internetu dok smo na putovanju, osim što nam omogućava da ostanemo u kontaktu s prijateljima i porodicom, neophodan je i da istražimo i planiramo aktivnosti, rezervišemo smještaj i avionske karte, pretražujemo restorane i zanimljive lokalne događaje.

Crnogorski Telekom upravo sa ciljem da svojim korisnicima omogući što lakši pristup internetu tokom putovanja predstavlja još bolju Travel & Surf ponudu, koja korisnicima donosi još više gigabajta tokom boravka u inostranstvu.

Travel & Surf karte Crnogorskog Telekoma korisnicima omogućavaju da po posebnim uslovima, bez dodatnih internet troškova dok važi dodatak, surfuju u čak 49 zemalja na 4 kontinenta, a dodaci sada donose:

  • Travel&Surf 1 dan: 400 MB (umjesto 200 MB)
  • Travel&Surf 5 dana: 1 GB (umjesto 500 MB)
  • Travel&Surf 10 dana: 2 GB (umjesto 1 GB)

Ova promotivna ponuda važi do 31. avgusta 2023. godine.

Ako korisnici sadržaj Travel&Surf karte potroše ranije, internet saobraćaj će biti blokiran u periodu važenja dodatka. U toj situaciji mogu deaktivirati dodatak (i voditi računa o potrošnji jer se tada internet tarifira po cijenama iz cjenovnika), ili kupiti novi.

Iz Telekoma napominju da korisnici uvijek treba da odaberu mrežu u kojoj važi usluga, o čemu će biti informisani SMS porukom prilikom ulaska u zemlju u kojoj će koristiti dodatak, a informacije se mogu pronaći i na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/travel-and-surf-postpejd Ako se desi da telefon pređe na drugu mrežu, može doći do neželjene potrošnje.

Travel&Surf karte Crnogorskog Telekoma sa još više gigabajta uključenih u dodatke omogućiće vam da se još lakše povežete sa svijetom bez brige o neželjenoj potrošnji i potencijalnim visokim troškovima surfovanja u inostranstvu, navodi se u saopštenju Telekoma.

„Nadamo se da ćete sa ovom tarifom imati bezbrižno i ugodno putovanje“, poručuju iz ove kompanije.

Više detalja o Travel&Surf kartama dostupno je na https://telekom.me/privatni-korisnici/travel-and-surf-postpejd

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Krapović: Države ZB moraju imati mjesto u evropskim strukturama

Podgorica, (MINA) – Države Zapadnog Balkana (ZB) moraju imati svoje mjesto u evropskim strukturama,...