fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSFebruar uz One - Ponuda koja kuca u ritmu srca i znaku...

Februar uz One – Ponuda koja kuca u ritmu srca i znaku obećanja

Dok kao znak ispisujemo srce na nekom staklu, parčetu papira ili poruci, baš za nju ili njega koje smo odabrali, biramo i poklon kao još jedan znak, možda čak i obećanja. U mjesecu ljubavi, navikli ste da je One uvijek tu za vas i osobu koju volite, sa ponudom koja obećava da vaše dragocjene trenutke učini nezaboravnim.

“Misija kompanije One nije samo da nudi proizvode i usluge, već da stvaramo nezaboravna i lijepa iskustva za naše korisnike. Februar je idealan mjesec za to, jer imamo posebne ponude koje izlaze u susret svim našim korisnicima, ali i onima koji će nam se tek pridružiti. Od telefona do satova, novih tehnologija do izvanrednih cijena, svaka kampanja krije nešto posebno. Februar uz One, mjesec je u znaku ljubavi i najljepših obećanja”, kazala je direktorica za komercijalnu strategiju i razvoj proizvoda u kompaniji One, Ana Mihailović.

foto: One

Dva telefona, dva paketa, dva srca i jedna cijena

Ovaj Dan zaljubljenih je zaista poseban, jer tu je sasvim jedinstvena ponuda za  nove postpaid korisnike. Za samo 25.99 EUR mjesečno, možete ugrabiti dva tarifna paketa Play 6+, uz Motorola Moto G34 i Samsung A14. Ova ponuda ne samo da osvaja srce, već donosi i fantastične benefite, uključujući 30GB osnovne kvote, 30GB za društvene mreže, 400 minuta ka drugim mrežama, neograničene razgovore u mreži i neograničene SMS poruke. Svaki novi korisnik dobija i 100GB za 1 digitalni servis – HBO Max ili Bookmate.

Ipak, kako se ljubav prepoznaje odmah, treba je uzeti sada i ne čekati puno. Ova ponuda skrojena je baš po njenim pravilima i traje samo do 15. februara.

Poklonite vrijeme, osvojite srce

Februar je vrijeme za ljubav. Ako se pitate koji je najbolji poklon za vašu voljenu osobu, sa satom koji kuca u ritmu ljubavi, baš nikada ne možete pogriješiti.

Baš zato, One je kreirao posebnu ponudu pametnih satova po nevjerovatnim cijenama, za sve svoje korisnike, pružajući im mogućnost da izaberu savršen poklon ili da možda iskoriste priliku i po super cijeni nagrade sebe nekim od luksuznih modela. Posebne cijene važe do 29. februara, stoga iz kompanije One pozivaju svoje korisnike da požure i izaberu  modele kao što su Garmin Epix (Gen 2) Slate Steel, Huawei Watch GT3 Active 46mm i mnoge druge.

foto: One

Nova Xiaomi Note 13 Serija: Zavirite u budućnost tehnologije

Zagrebite površinu budućnosti sa novom Xiaomi Note 13 serijom uređaja – poručuju u kompaniji One, podsjećajući da ovaj revolucionarni asortiman uređaja takođe do 14. februara donosi i poseban poklon.

”Uz svaku kupovinu telefona iz ove serije do Dana zaljubljenih, na poklon dobijate i Redmi Buds 5 slušalice. Budite među prvima koji će iskusiti moć i eleganciju ove nove serije”, rekli su u kompaniji One.

foto: One

Pridružite se One mreži uz sjajnu ponudu telefona

Tek predstoje čarobni trenuci Dana zaljubljenih, a tri navedene ponude, savršeno nadopunjuje još jedna. Ona nudi savršen spoj između modernog telefona i tarifnog paketa koji će te oduševiti i namijenjena je novim korisnicima koji sada biraju između Play 6+ & Redmi 12, Total 10+ & Samsung A25 i  Total 10+ & Samsung A54.

”Tvoj novi telefon iz One zimske ponude postaje još sjajniji uz pakete koje smo pažljivo birali za tebe. Ova zima je tvoja prilika za povezanost i uživanje – iskoristi je sada! Pridružite se One porodici tokom ovog posebnog mjeseca, koji je pun ljubavi i dobrih odluka koje uvijek dolaze iz srca”, poručili su u kompaniji One.

Za više informacija o svim ovim ponudama posjetite stranicu www.1.me i pridružite se kompaniji One u obilježavanju februara – mjeseca ljubavi i sjajnih cijena!

foto: One

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Živković: Vlast nesposobnost krije progonom neistomišljenika

Podgorica, (MINA) – Crnogorska vlast svoju nesposobnost krije institucionalnim progonom neistomišljenika, ocijenio je predsjednik...