fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSCrnogorski Telekom te vodi na koncert Billie Eilish u Bonu

Crnogorski Telekom te vodi na koncert Billie Eilish u Bonu

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, održaće 1. juna ove godine u Bonu, sjedištu Deutsche Telekoma, poseban akustični koncert u sklopu svoje dugo očekivane svjetske turneje “Happier than ever”, a organizator koncerta je Telekom Electronic Beats.

Crnogorski Telekom je, kao dio Deutsche Telekom Grupe, odlučio da svoje Instagram pratioce iz Crne Gore odvede na koncert na kojem će jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice izvesti pjesme sa svog multiplatinastog debija „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ i najnovijeg „Happier Than Ever“, koji se nalazi na vrhu svjetskih muzičkih lista.

„Živi nastupi su tako posebna stvar za mene, a mogućnost ponovnog povezivanja sa svojim fanovima iz Evrope, nakon toliko vremena, mi je posebno značajna“, kazala je Billie Eilish.

KAKO DA ODEŠ NA KONCERT BILLIE EILISH? 

Crnogorski Telekom će preko svog Instagram profila @ctelekom podijeliti 3×2 karte za koncert, a dobitnicima će Telekom platiti troškove avionskog prevoza, smještaja u Bonu i transfera po gradu.

Iz Telekoma pojašnjavaju i šta treba uraditi da bi se dobile karte:

„Sve što treba da uradiš je da u komentaru ispod Instagram objave koja se odnosi na koncert napišeš zašto je Billie za tebe posebna i zašto baš ti treba da odeš na njen koncert. Uz to, taguj osobu koju želiš da povedeš sa sobom, a to može biti partner, drug, drugarica, brat, sestra, dijete… Mi vodimo tebe, a ti vodiš onoga koga želiš“, zaključuju iz Telekoma.

U trci za karte možete učestvovati do srijede, 18. maja, u 12 sati, a imena učesnika koji budu imali najkreativnije odgovore biće objavljena na Instagram profilu Telekoma.

TELEKOM ZA GEN Z

Billie Eilish je tokom prethodne dvije godine podržala i bila lice više kampanja Telekoma koje su Generaciju Z usmjeravale ka uspješnoj budućnosti. Jedna od njih je projekat „Futureproof“, baziran na besplatnoj web aplikaciji za profesionalnu orjentaciju mladih, dostupnoj i na našem jeziku. Druga kampanja, #WhatWeDoNext, osvjetlila je na koje načine Gen Z, prva generacija rođena i odrasla u digitalnom dobu, koristi tehnologiju za dobro ne samo sopstvene generacije već društva u cjelini.

„Cilj svih ovih aktivnosti, kako na nivou Grupe tako i na nivou Crnogorskog Telekoma, jeste da se približimo mladima i zajedno sa njima pokrenemo teme od značaja za budućnost svih nas. Nadamo se da će im naša platforma, koju kroz različite kampanje – od „What We Do Next“ i „Project Futureproof“ pa do nekih koje planiramo u bližoj i daljoj budućnosti – nadograđujemo i pomažemo da se orjentišu u svijetu prepunom izazova za njihovu generaciju, i da formiraju optimističan pogled na budućnost.

Billie Eilish je jedan od najvećih talenata i najvažnijih glasova svoje generacije, i važno nam je da i mladima u našoj zemlji omogućimo da se sretnu sa vršnjacima u Bonu, i zajedno osjete i podijele energiju i ideje koje Billie donosi sa sobom“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac Odjeljenja za razvoj proizvoda i upravljanja brendom u Crnogorskom Telekomu.

TELEKOM ELECTRONIC BEATS

Telekom Electronic Beats je prošle godine obilježio 20. rođendan, a pokrenut je kako bi pružio jedinstvene kulturne trenutke, koristeći snagu tehnologije i iskustva iz stvarnog života. Dvije decenije postojanja, Telekom Electronic Beats obilježio je prvim koncertom u metaverzumu, kada je u aprilu ove godine lansirao virtuelno klupsko iskustvo „Beatland“ na online platformi Roblox nastupom DJ-a i producenta Borisa Brejche.

Deutsche Telekom, koji je u Crnoj Gori prisutan preko Crnogorskog Telekoma, tako je postao prva telekomunikaciona kompanija u svijetu koja je stvorila virtuelno iskustvo u metaverzumu Roblox.

Više informacija i pravila takmičenja dostupna su na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/billie-eilish

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Nikola Milović DPS,

Milović nosilac liste DPS-a za izbore u Budvi

Podgorica, (MINA) – Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Milović biće nosilac liste te...