fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZavršetak nikad nije bio doveden u pitanje

Završetak nikad nije bio doveden u pitanje

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Završetak projekta Portonovi nikada nije bio doveden u pitanje, saopštili su iz kompanije Pizzarotti i dodali da imaju povjerenje u lokalne pravosudne organe i da su uvjereni da će nadležni potvrditi odsustvo bilo kakvog nezakonitog postupanja te firme i njenih predstavnika.

Predstavnici kompanije Pizzarotti, glavnog izvođača radova na projektu Portonovi, tvrde da će posao biti završen uz puno poštovanje zakona i potpisanih ugovora, kako sa investitorom Azmont Investmentsom, tako i sa svim podizvođačima, bilo lokalnim ili stranim, piše portal RTCG.

Oni su objasnili i da izvršni direktor kompanije Pizzarotti Montenegro, Antonio Facchinetti, nedavno saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), ali da nije podvrgnut bilo kakvim restriktivnim mjerama s obzirom na to da je blagovremeno i u potpunosti odgovorio na sva pitanja tužioca.

Generalni direktor međunarodnih operacija Pizzarotti grupe, Lorenzo Zabbra, rekao je da je ta kompanija prisutna na gradilištima u preko 18 zemalja svijeta, radeći na složenim projektima koje su dobili zahvaljujući korporativnoj pouzdanosti i tehničkoj kompetentnosti koju su pokazali svuda, tokom 110 godina rada.

“Ono što je bilo objavljeno u nekim medijima štetno je po ugled kompanije i zabrinjava nas, ali će nas, međutim, još više ohrabriti da posao sprovedemo i završimo što prije, stvarajući projekat koji je sam po sebi jedinstven”, kazao je Zabbra.

On je dodao da kompanija ima puno povjerenje u lokalne pravosudne organe, te da su uvjereni da će nadležni organi potvrditi odsustvo bilo kakvog nezakonitog postupanja Pizzarotti Montenegra i njegovih predstavnika, koji će biti na raspolaganju i otvoreni za saradnju sa tužilaštvom kako bi mogli da rasvijetle cijeli događaj.

“Dodatna potvrda potpuno zakonitog i pravilnog djelovanja kompanije su finansijski podaci objavljeni u lokalnoj štampi, preuzeti iz bilansa Pizzarotti Montenegra, dokumenta koji je propisno ovjeren i potvrđen od nadležnih organa kontrole”, objasnio je Zabbra.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Usik pobijedio Fjurija

Podgorica, (MINA) - Ukrajinski bokser Oleksander Usik apsolutni je prvak svijeta u teškoj kategoriji. On...