fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUniprom dobio prestižnu nagradu u Dubaiju

Uniprom dobio prestižnu nagradu u Dubaiju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Uniprom dobila je prestižnu internacionalnu nagradu za kvalitet ESCR 2021 na svečanoj ceremoniji koja je održana u Dubaiju.

Nagradu je na svečanosti u hotelu Dusit Thani Dubai s pet zvjezdica primio vlasnik kompanije, Veselin Pejović.

“Crnogorska industrija dobila je potvrdu svog kvaliteta kroz ovu nagradu koja predstavlja važan korak u prepoznatljivosti Crne Gore kao biznis destinacije u kojoj posluje kompanija koja se na ovoj ceremoniji našla u društvu najvećih svjetskih kao što su BMW, Canadian airlines, United airlines i mnogi drugi”, rekao je Pejović.

Iz Uniproma je saopšteno da nagrada za postizanje kvaliteta ESRC 2021, čiji je domaćin Evropsko društvo za istraživanje kvaliteta, odaje priznanje organizacijama, kompanijama, javnoj upravi i pojedincima koji su pokazali posebnu predanost, podršku i napore da podrže i unaprijede postignuća upravljanja kvalitetom.

Program dodjele nagrada za kvalitet ESCR sveobuhvatno razmatra inicijative i strategije koje poslovni čelnici sprovode u svojim kompanijama i organizacijama, prepoznaju trud posebnih i talentovanih poslodavaca i zaposlenih, te daju motivaciju za kontinuirani napredak.

Pejović je rekao da su ponosni na ime Crne Gore koje se čulo na ovoj ceremoniji i rezultate Uniproma.

“A da li je u redu da čitava međunarodna javnost prepozna značaj ove kompanije, dok joj sopstveni državnici oduzimaju značaj, neka bude etičko pitanje za ribare ljudskih duša, kojima je svaki vrijedan čovjek ajkula”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Kriterijum suđenja nije bio isti za obje ekipe

Podgorica, (MINA) - Sudijski kriterijum u prvom meču polufinala plej-ofa ABA Lige, između košarkaša...