fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTravelling Scope: Crna Gora najbolja strana destinacija sa prirodnim pejzažom

Travelling Scope: Crna Gora najbolja strana destinacija sa prirodnim pejzažom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Specijalizovani kineski magazin za turizam i putovanja Travelling Scope proglasio je Crnu Goru najboljom stranom destinacijom sa prirodnim pejzažom.

Iz Nacionalne turističke orgaizacije (NTO) su kazali da se Crna Gora tako našla rame uz rame sa svjetskim turističkim destinacijama, kao što su Dubai, Portugal, Švajcarska, Novi Zeland, Velika Britanija, Tahiti, Irska i Japan.

„Nagrada predstavlja dodatnu potvrdu da Crna Gora postaje sve prepoznatljivija turistička destinacija na dalekom tržištu Kine“, rekli su iz NTO.

Kineskim turistima su na listi omiljenih destinacija u Crnoj Gori Kotor, Podgorica i Budva, a među najposjećenijim turističkim lokalitetima Most na Đurđevića Tari, Bokokotorski zaliv i Sveti Stefan.

Prestižna nagrada Traveling Scope – 5th Stars Avards, u kategoriji najbolja strana destinacija sa prirodnim pejzažom, Crnoj Gori je dodijeljena na osnovu glasova čitalaca, ali i glavnih urednika časopisa i drugih turističkih eksperata iz Kine.

Travelling Scope je profesionalni turistički časopis osnovan 1980. godine. U Kini se distribuira u preko 700 hiljada primjeraka, a čitaoce upoznaje sa turističkim destinacijama širom svijeta kroz izuzetan turistički sadržaj i fotografije.

NTO je u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Srbije u kontinuitetu putem online kanala realizuje promociju Crne Gore kao turističke destinacije u Kini, pod sloganom Wild Soul of Europe – Slow Adventure.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije