fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTradicionalne nagrade za članove posade u Porto Montenegru

Tradicionalne nagrade za članove posade u Porto Montenegru

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Jedan od najznačajnijih događaja u industriji superjahti, 6. izdanje Nagrada za članove posade, u organizaciji grupe ACREW, biće održan od 20. do 22. oktobra u Porto Montenegru u Tivtu.

Nagrade za posadu superjahti su ultimativna proslava izvrsnosti i profesionalizma u industriji.

Ovaj događaj je glavna platforma za priznavanje posvećenosti i napornog rada članova posade superjahti, koji idu iznad očekivanja, kako bi jahting industriju učinili što boljom.

Ove godine, više od 200 kapetana, članova posade i jahting profesionalci, okupiće se kako bi nagradili profesionalce iz različitih sektora iz jaht industrije za njihove izvanredne napore i posvećenost poslu.

Žiri čini 19 pažljivo odabranih bivših i sadašnjih kapetana superjahti, članova posade i profesionalaca iz industrije.

Nagrade za posadu su globalno priznate kao jedino takmičenje koje zaista priznaje posadu superjahti za njihovu posvećenost i doprinose industriji.

Porto Montenegro, domaćin ovogodišnjeg događaja, biće centar svih dešavanja tokom vikenda događaja, koji je otvoren za sve profesionalce iz industrije, kako iz lokalnih, tako i iz regionalnih marina.

Porto Montenegro poziva sve kapetane superjahti, članove posade i profesionalce iz industrije, da učestvuju na Nagradama za posadu ove godine.

Više informacija o događaju i rezervaciji mjesta nalaze se na sajtu www.crewawardspackages.com.

Ovaj događaj jedan je u nizu koji Porto Montenegro organizuje van sezone, kako bi pozicionirao Tivat kao izuzetnu destianciju za organizaciju luksuznih konferencija i okupljanja profiesionalaca iz različitih oblasti turizma.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije