fbpx
NaslovnicaMINA BusinessStrani novinari u posjeti Crnoj Gori

Strani novinari u posjeti Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici austrijskih, francuskih, ruskih i izraelskih medija, koji borave u posjeti Crnoij Gori, upoznaće se sa njenom turističkom ponudom i prirodnim i kulturnim znamenitostima.

Iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) su saopštili da su trenutno u posjeti predstavnici štampanih, elektronskih i online medija iz Austrije, renomiranih francuskih medijiskih kuća, kao i novinari ruskog magazina Russian Travel&Culture i portala www.tourpresclub.ru.

“NTO će ove sedmice biti i domaćin novinarima iz Izraela i predstavnicima Israir Airlinesa. S obzirom na to da je za turiste iz Izraela Crna Gora i dalje neotkrivena destinacija, očekuje se da će ova posjeta doprinijeti boljoj prepoznatljivosti i promociji Crne Gore na tom tržištu”, navodi se u saopštenju.

Predstavnici stranih medija će obići najatraktivnije turističke lokalitete Cren Gore i upoznati se sa ponudom svih primorskih gradova, kao i Podgorice, Cetinja, Žabljaka i Kolašina.

“Oni će obići nacionalne parkove Durmitor, Biogradska gora, Skadarsko jezero i Lovćen i regionalni Park prirode Piva. Predviđeni su i obilasci muzeja na Cetinju, manastira Ostrog, Perasta i ostrva Gospa od Škrpjela, Ade Bojane, nautičkog naselja Porto Montengro, turističkog kompleksa na Luštici i drugih atraktivnih lokacija.”, rekli su iz NTO.

Najčitanije