fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSpecijalna ponuda M:tel-a Sve za deset

Specijalna ponuda M:tel-a Sve za deset

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel je, u specijalnoj ponudi Sve za deset, omogućila neograničeno korišćenje interneta na svakom mjestu.

“Korisnici za samo deset EUR mjesečno dobijaju 50 gigabajta (GB) interneta po maksimalnoj brzini svakog mjeseca i sjajni tablet Huawei MediaPad T3, uz paket Surf Elastik”, navodi se u saopštenju.

Iz M:tel-a su naveli da je posebna povoljnost što korisnici uz jednu mjesečnu pretplatu dobijaju dvije SIM kartice, na kojima je moguće šerovati internet.

“Nakon potrošenih resursa po maksimalnoj brzini, neograničena internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 kilobita po sekundi (kbps)”, rekli su iz M:tel-a.

Uz paket korisnik plaća i aktivaciju postpaid usluge po cijeni koja iznosi šest EUR, dok je aktivacija postpaid usluge za drugu karticu besplatna. Važi uz ugovor na 24 mjeseca.

“Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe za potrošnju u romingu. Sve cijene su sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost (PDV). Akcija traje do isteka zaliha”, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije