fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSjutra o Zakonu o privrednim društvima

Sjutra o Zakonu o privrednim društvima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Privredna komora (PKCG) će, u saradnji sa Udruženjem pravnika Crne Gore, sjutra organizovati događaj na temu Zakon o privrednim društvima – izazovi i dileme.

Iz PKCG je saopšteno da je Zakonom o privrednim društvima iz jula 2020. godine, uređena na novi način registracija, upravljanje, restrukturiranje, prestanak i druga pitanja od značaja za rad privrednih društava, preduzetnika i dijela stranog društva.

PKCG i Udruženje pravnika Crne Gore, tradicionalno u februaru, organizuju sesije posvećene temama i oblasti privrednog odnosno kompanijskog prava i srodnih pravnih disciplina od značaja za članstvo dviju organizacija i druge zainteresovane učesnike.

“Na ovogodišnjoj sesiji o ovim temama će govoriti redovni profesor privrednog prava na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Vuk Radović, dok će se u uvodnom dijelu skupa, učesnicima obratiti predsjednica PKCG Nina Drakić i predsjednik Udruženja pravnika Crne Gore, Branislav Radulović”, navodi se u saopštenju.

Učesnici sesije će, kako se dodaje, imati priliku da razgovaraju o izazovima u primjeni postojećih rješenja u praksi, razmijene iskustva i iznesu svoja zapažanja o implementaciji zakona.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Cijene nafte stabilizovale se na 88 USD

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte stabilizovale su se u utorak na međunarodnim tržištima...