fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAir Montenegro će ove zime letjeti ka pet destinacija

Air Montenegro će ove zime letjeti ka pet destinacija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro, dočekuje zimsku sezonu otvaranjem nove linije i povećanjem broja destinacija više nego duplo u odnosu na prošlogodišnju, saopšteno je iz kompanije.

Air Montenegro će, kako su kazali, ove zime letjeti ka pet destinacija, i to iz Podgorice prema Beogradu, Cirihu, Istanbulu, Ljubljani i Rimu, a iz Tivta ka Beogradu i Istanbulu.

„Prvi put kompanija će letjeti ka Rimu tokom zimske sezone naredne godine. Tačnije, Air Montenegro redovne letove ka Rimu pokreće 15. decembra, a saobraćaj će se odvijati dva puta sedmično – ponedjeljkom i petkom“, navodi se u saopštenju.

Iz Podgorice prema Ljubljani, nacionalni avio-prevoznik će saobraćati, po do sada ustaljenom rasporedu, tri puta sedmično – ponedjeljkom, srijedom i petkom, dok će se ka Cirihu saobraćaj odvijati dva puta sedmično – četvrtkom i nedjeljom.

„Svakog četvrtka i nedjelje kompanija saobraća i iz Podgorice prema Istanbulu, dok je iz Tivta prema Istanbulu sa Air Montenegrom moguće letjeti svakoga dana. I tokom ove zimske sezone nastavlja se svakodnevno saobraćanje iz Podgorice i Tivta prema Beogradu u više termina“, podsjetili su iz Air Montenegra.

Oni su objasnili da je na svim njihovim letovima, osim taksi i ručnog prtljaga do osam kilograma, u cijenu uključen i predati prtljag do 23 kilograma.

Iz kompanije su najavili da će Air Montenegro ove zime obradovati putnike kartama po akcijskim cijenama.

Sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Podgorica, kisa 2

Vremenska prognoza: Danas kiša, temperatura do 24 stepena

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno i nestabilno, povremeno...

Real na fajnl-foru