fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijePredstavili video materijal o investicionim potencijalima države

Predstavili video materijal o investicionim potencijalima države

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Agencija za investicije Crne Gore predstavila je danas video materijal koji pruža uvid u bogatstvo investicionih potencijala zemlje u šest ključnih sektora.

“Video, čija je svrha promocija razvoja Crne Gore kao atraktivne destinacije za investiranje, fokusira se na sektore automobilske industrije i metaloprerade, turizma, energetike, poljoprivrede, IT sektora i drvoprerade”, navodi se u saopštenju Agencije.

Oni su dodali da će u videu gledaoci imati priliku da otkriju fascinantne mogućnosti koje Crna Gora nudi investitorima širom svijeta.

“Svaki od navedenih sektora istražuje kroz dinamične vizualne prikaze, strateške lokacije, tehnološke inovacije i izuzetne resurse koji čine Crnu Goru izuzetnim mjestom za poslovanje”, dodaje se u saopštenju.

Iz Agencije su pozvali zajednicu investitora, preduzetnika i poslovnih lidera da istraže mogućnosti koje Crna Gora nudi.

“Agencija za investicije je tu da pruži podršku i informacije, olakšavajući put ka uspješnim investicijama u ovim ključnim sektorima”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Rast cijena nafte

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte danas su porasle na međunarodnim tržištima. Rast cijena podstakla...