fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočela ljetnja ponuda kompanije Telenor

Počela ljetnja ponuda kompanije Telenor

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Telenor pokrenula je danas ljetnju ponudu u okviru koje je uvela promociju za postpejd korisnike koja uključuje neograničeni mobilni internet, popust na kupovinu uređaja i do 150 EUR, kao i sniženje na dodatnu opremu brenda SBS od čak 30 odsto.

Ljetnja ponuda traje do 30. septembra.

Iz Telenora su saopštili da SBS nudi široki spektar dodatne opreme za tablete i pametne telefone i pokriva sve najpoznatije proizvođače.

“Na taj način Telenor pruža podršku svima kojima je potrebna pouzdana i sigurna mreža da rade ili uživaju u raznovrsnom sadržaju kada su kod kuće ili u pokretu”, navodi se u saopštenju.

Više detalja o ljetnjoj ponudi može se pronaći na linku https://www.telenor.me/cg/privatni/ponuda/aktuelno/ljetnja-promocija-2021/.

Iz Telenora su podsjetili da je za sve one kojima je vrijeme da promijene mobilni telefon u toku i akcija reciklaže, u kojoj za stari telefon korisnik dobija vaučer u vrijednosti od 50 EUR.

Vaučer se može iskoristiti za kupovinu novog uređaja, što uz akcijski popust znači da korisnici mogu ostvariti uštedu od čak 200 EUR.

foto: Telenor

Komercijalni direktor Telenora Crne Gore, Brano Đurović, kazao je da su u prethodnom periodu naučili puno o potrebama korisnika, između ostalog da su pouzdana mreža i neograničen internet imperativ, a najnoviji modeli telefona i vrhunska dodatna oprema nešto bez čega ne mogu da zamisle svoj svakodnevni rad i slobodno vrijeme.

“Zato je naša ljetnja ponuda najbolje iz našeg svijeta, sa posebnim osvrtom na zaštitu životne sredine i poziv svim građanima da da budu dio promjene i pomognu u stvaranju zdravije životne sredine“, rekao je Đurović.

Telenor mreža je, kako su podsjetili njeni predstavnici, drugi put zaredom dobila prestižno priznanje Best in test, na nezavisnom mjerenju kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori koje je sprovela međunarodna kompanija UMLAUT od novembra prošle do aprila ove godine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

AMSCG kiša

Putevi mokri i klizavi

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima,...

Real na fajnl-foru