fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPao sistem za prodaju karata u ŽPCG

Pao sistem za prodaju karata u ŽPCG

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sistem za prodaju voznih karata u Željezničkom prevozu (ŽPCG) u utorak je pao, a svi zaposleni u Službi informatike pošli su na bolovanje, potvrđeno je Danu iz tog preduzeća.

Zbog pada sistema, službenici su putnicima pisali karte i za lokalni i za međunarodni saobraćaj.

Prema nezvaničnim informacijama lista, svi zaposleni iz Službe informatike pošli su na bolovanje jer ih je menadžment “zlostavljao”, što su iz ŽPCG demantovali.

“Pretpostavljamo da je postojao razlog zbog kojeg ih je doktor uputio na bolovanje. Menadžment nije ‘zlostavljao’ nijednog zaposlenog u preduzeću, dok je na posljednjoj sjednici Odbora direktora rukovodilac Službe za informatiku i razvoj dobio odgovore od članova Borda na sva postavljena pitanja”, kazali su iz tog državnog preduzeća.

Oni su saopštili da su otežani uslovi za prodaju karata, ali da se ona obavlja.

“Trenutno pišemo vozne karte, a problem informacionog sistema ćemo riješiti angažovanjem stručne osobe van preduzeća. Karte se pišu i za međunarodni saobraćaj”, naveli su iz ŽPCG.

Predsjednik Odbora direktora ŽPCG je Eldin Mučević, dok su članovi Valjon Mehmedović, Nevenka Garović, Marko Zečević i Draženka Simović.

Najčitanije

Podgorica, kisa 2

Vremenska prognoza: Danas kiša, temperatura do 24 stepena

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno i nestabilno, povremeno...

Real na fajnl-foru