fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvorena renovirana ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici

Otvorena renovirana ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici u Podgorici je, nakon uspješno realizovanih radova na adaptaciji objekta i njegovom opremanju, u potpuno novom i poboljšanom enterijeru, ponovo primila svoje klijente.

Iz Podgoričke banke je saopšteno da je ekspozitura koja se nalazi u okviru upravne zgrade banke, prvi objekat poslovne mreže koji je renoviran i opremljen u skladu sa OTP standardima.

„Implementacijom ovih standarda postignut je željeni cilj – ova ekspozitura sada zadovoljava sve estetske, funkcionalne, tehničke i energetske standarde najvišeg evropskog nivoa“, navodi se u saopštenju.

Ekspozitura, kako se precizira, nudi prepoznatljiv komfor OTP poslovnica i efikasnu uslugu fokusiranu na potrebe klijenata.

„Namjera banke je da i u ovom prostoru klijentima pruži jedinstveno i najbolje bankarsko iskustvo u zemlji. Ljubazne kolege potrudiće se da svakom klijentu izađu u susret posvećeno i profesionalno u skladu sa vrijednostima banke i OTP grupe“, rekli su iz Podgoričke banke.

U okviru ekspoziture obezbijeđen je kutak za najmlađe koji su u pratnji odraslih, kao i bankomat dostupan 24 sata.

Banka se potrudila da i u ovom objektu obezbijedi nesmetan i olakšan pristup osobama sa invaliditetom (OSI) uklanjanjem arhitektonskih barijera i obilježavanjem u skladu sa zakonskom regulativom i smjernicama iz te oblasti.

Radno vrijeme ekspoziture je radnim danima od osam sati do 16 sati i subotom od osam sati do 13 sati.

Sastanak sa ličnim bankarima može se zakazati putem Call Centra na broj 19900.

Najčitanije