fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOrganizuju Sajam praksi i stipendija za studente i poslodavce

Organizuju Sajam praksi i stipendija za studente i poslodavce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Karijerni centar Univerziteta Crne Gore prvi put organizuje dvodnevni Sajam praksi i stipendija za studente i poslodavce, 11. novembra u holu zgrade tehničkih fakulteta i 12. novembra u holu Pravnog fakulteta.

Iz UCG-a je saopšteno da će prvog dana sajma, prakse i stipendije ponuditi 30 poslodavaca, za studente Arhitektonskog, Biotehničkog, Elektrotehničkog, Građevinskog, Mašinskog i Prirodno-matematičkog fakulteta.

“Na drugom danu sajma, namijenjenog studentima Fakulteta političkih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, biće 20 poslodavaca”, navodi se u saopštenju.

Prijavljeni studenti će, kako se dodaje, imati mogućnost da se predstave i upoznaju sa poslodavcima i njihovom ponudom, prema rasporedu brzih intervjua, u trajanju od 15 minuta, u organizaciji Karijernog centra UCG.

Pravo prijave imaju studenti završne godine osnovnih studija, specijalističkih, kao i studenti master studija, a prijave mogu poslati do 7. novembra.

“Studenti se prijavljuju popunjavanjem formulara za prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu UCG-a, sekciji Karijerni centar, gdje su dati i kontakti koordinatora univerzitetskih jedinica i Karijernog centra UCG, kojima treba poslati prijavu elektronskim putem, na mejl [email protected]”, dodaje se u saopštenju.

Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradi Rektorata, ali svakako, preporuka je da prijavu pošalju elektronskim putem.

Menadžer Karijernog centra, Ivica Todorović, kazao je da će taj događaj biti od velike važnosti za studente, kako zbog povezivanja studenata sa poslodavcima, tako i zbog potencijalnih prijava na dolazeći Program stručnog osposobljavanja.

On je naveo da su preduzete sve aktivnosti da se sajam realizuje u skladu sa poštovanjem mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT).

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...