fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNude 500 GB za deset EUR

Nude 500 GB za deset EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor je, u okviru novogodišnje kampanje, priremio zimski pripejd paket za turiste, koji za deset EUR donosi 500 gigabajta (GB) interneta.

Iz Telenora je saopšteno da su dodatni gigabajti korisniku na raspolaganju čim aktivira pripejd karticu, a mogu se iskoristiti tokom 15 dana.

„Telenor svake godine kreira turistički paket za ljetnju sezonu, a sada i turisti koji posjete Crnu Goru tokom zime imaju mogućnost da odaberu paket koji im donosi dovoljnu količinu interneta i odgovara njihovim potrebama“, navodi se u saopštenju.

Osim novog turističkog paketa, u ponudi je i paket koji za pet EUR donosi deset GB interneta, hiljadu minuta u Telenor mreži i 100 minuta ka svim mrežama, validnih tokom sedam dana.

„Osim toga, nakon svake dopune, korisnik dobija hiljadu minuta u Telenor mreži koje može iskoristiti tokom sedam dana. U okviru ovog paketa, korišćenje Facebook- a i Instagram-a je besplatno tokom cijele prve godine“, rekli su iz Telenora.

Praznični pripejd paketi su, kako se zaključuje, osmišljeni tako da korisnicima pruže dovoljno mogućnosti za komunikaciju i uživanje u aplikacijama dostupnim putem Telenorove 4G mreže.

Najčitanije

Rast cijena nafte

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte danas su porasle na međunarodnim tržištima. Rast cijena podstakla...