fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNeizvjestan početak ski sezone u Kolašinu i Rožajama uprkos snijegu

Neizvjestan početak ski sezone u Kolašinu i Rožajama uprkos snijegu

Kolašin, Rožaje, (MINA-BUSINESS) – Iako snijeg intenzivno pada na skijalištima u Kolašinu, još je neizvjesno kada će početi ski sezona, saopštili su turistički poslenici iz ski centra Kolašin 1600.

Slična situacija je i na skijalištu Turjak u Rožajama.

“Ne možemo sa sigurnošću reći da je snijega u dovoljnim količinama da bismo krenuli u neku ski sezonu. Što se tiče cijele infrastrukture i ljudstva, svi smo apsolutno spremni i evo čekamo da vidimo da li je dovoljno snijega da krenemo i sa ski sezonom”, kazao je za TVCG direktor ski centra Kolašin 1600, Bojan Medenica.

On je naveo da je iz godine u godinu veća posjeta gostiju iz Hrvatske, Srbije, Slovenije.

“Kad znate da u susjednim zemljama imaju ski centre poput Jahorine i Kopaonika, ali se ipak opredijele za skijalište u Kolašinu, znači da smo na dobrom putu”, kazao je Medenica, prenosi portal RTCG.

Skijalište Turjak 2 je bilo spremno za početak zimske sezone još prije mjesec, ali nažalost, kao i u mnogim većim zimskim centrima, snijeg je odložio pokretanje te zimske turističke sezone.

“Ovih dana očekujemo da će biti dovoljno snijega. Kao što vidite i danas da u Rožajama intenzivno pada snijeg. To skijalište je značajno za našu Opštinu, jer je prije svega jako dostupno na samom magistralnom putu između Berana i Rožaja”, kazao je direktor TO Rožaje Nedžad Murić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Milojko Spajić

Spajić danas sa Šolcem u Berlinu

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić sastaće se danas u Berlinu...