fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryMarković sjutra otvara fabriku mineralne vode Rada

Marković sjutra otvara fabriku mineralne vode Rada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Vlade, Duško Marković, otvoriće sjutra u Bijelom Polju novu fabriku prirodne mineralne vode Rada.

Iz Vladine Službe za odnse s javnošću i kolašinske firme Water group, koja je vlasnik fabrike Rada, saopštili su da je u njenu i obnovu pripadajuću infrastrukturu uloženo četiri miliona EUR.

„Nekadašnji bjelopoljski gigant, čija je reputacija kvaliteta prevazilazila granice Crne Gore, vraća se na domaće tržište sa starim kvalitetom, ali novim vizuelnim identiteom“, navodi se u saopštenju.

Iz Water groupa ranije su saopštili da će nakon probne proizvodnje u fabrici početi komercijalni rad i proizvodnja za tržište. Iz kompanije, koja je u martu prošle godine kupila fabriku Rada, najavili su da će se njeni proizvodi na tržištu naći početkom narednog mjeseca.

Water group, u čijem je vlasništvu i fabrika vode Suza, kupila je Radu za više od milion EUR.

Stečaj je u Bjelasicu Radu uveden u maju 2017. godine na zahtjev radnika, koji više od godinu nijesu primili zarade. Ponuda Water groupa jedina je stigla na četvrti oglas za prodaju Bjelasice Rade, na kojem je imovina fabrike procijenjena na 2,55 miliona EUR.

Najčitanije

lgbt forum progres, obuka, novinari, mizogini govor

Realizovan trening za novinare u cilju suzbijanja mizoginog govora

Podgorica, (MINA) - Nevladine organizacije (NVO) LGBT Forum Progres i LGBTIQ Socijalni centar realizovale...