fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKorisnicima godišnja pretplata za HBO GO

Korisnicima godišnja pretplata za HBO GO

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom predstavio je novu ponudu za korisnike mobilnog interneta, koja osim besplatnog striminga video sadržaja, donosi i godišnju pretplatu za servis HBO GO.

„Ljubitelji vrhunskih filmova i serija od sada mogu opušteno uživati u omiljenim sadržajima bilo kad i bilo gdje zahvaljujući novoj Telekomovoj ponudi mobilnog interneta“, navodi se u saopštenju kompanije.

Iz Telekoma su objasnili da je kreiran novi paket Libero Plus M2, koji donosi 100 gigabajta (GB) mjesečno za internet saobraćaj koji se može koristiti na tabletu ili računaru uz USB modem ili Wi-Fi ruter, a može se podijeliti i sa jednim postpejd brojem.

„Paket uključuje i besplatnu opciju video striminga Stream ON, koja omogućava gledanje omiljenih video sadržaja bez trošenja saobraćaja iz paketa, kao i besplatnu godišnju pretplatu za HBO GO“, navodi se u saopštenju.

Mjesečna pretplata za Libero Plus M2 paket iznosi 13,99 EUR.

HBO GO je on-line video striming usluga koja donosi preko pet hiljada sati najboljih serija, blokbastera, dokumentaraca i dečjih sadržaja za gledanje na računarima, pametnim telefonima i tabletima.

„Na HBO GO-u korisnici mogu gledati sve sezone hit serija koje su osvojile fanove i kritičare širom svijeta, poput Igre prestola, Sluškinjine priče, Zapadnog svijeta, Silicijumske doline i Štrebera, kao i prvu HBO Europe seriju iz regiona Uspjeh”, dodaje se u saopštenju.

U okviru HBO GO ponude dostupni su i najbolji holivudski blokbasteri, među kojima su Liga pravde, Osvetnici: Rat beskraja i Oblik vode.

„U okviru promotivne ponude, koja traje do 15. marta, besplatna godišnja pretplata za HBO GO dostupna je za nove i postojeće korisnike koji produže ugovor za pakete Libero Plus M2, L i XL“, dodali su iz Telekoma.

Osim u HBO GO sadržajima, korisnici Telekomovog mobilnog interneta mogu slobodno uživati i u sadržajima koje nude aplikacije YouTube, Netflix i Extra TV Mobile, jer je opcija striminga besplatna i ne troši saobraćaj iz paketa.

„Stream On je dostupan u paketima Libero Plus M, M2, L i XL, uz potpisivanje ugovora na godinu ili dvije“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije