fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIskoristiti velike potencijale za saradnju

Iskoristiti velike potencijale za saradnju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Potencijali saradnje između Francuske i Crne Gore nijesu iskorišćeni u dovoljnoj mjeri, na čemu će se raditi u narednom periodu, sa akcentom na povezivanju francuske poslovne zajednice i kompanija sa crnogorskim partnerima, saopšteno je iz Asocijacije menadžera (AMM).

Predsjednik AMM, Budimir Raičković, sastao se danas sa ambasadorom Francuske u Crnoj Gori Christianom Thimonierom.

Predstavnici AMM-a su upoznali Thimoniera sa aktivnostima Asocijacije, posebno onima koje su usmjerene ka unapređenju liderskih znanja i vještina, snaženjem uloge žena u poslovnom i društvenom životu Crne Gore i digitalnoj transformaciji.

“Thimonier je upoznat sa inicijativom AMM-a za formiranje Diplomatsko poslovnog foruma, kao i stavovima Asocijacije u vezi sa depolitizacijom i profesionalizacijom. On je pozitivno ocijenio djelovanje AMM-a i upoznao sagovornike o planovima Ambasade kada je u pitanju unapređenje poslovne saradnje između dvije zemlje”, navodi se u saopštenju.

Thimonier je predstavnike Asocijacije upoznao sa mogućnostima koje pruža snažnija saradnja sa francuskim obrazovnim i edukativnim institucijama.

Najčitanije

Šahistkinje Elektroprivrede odbranile titulu

Podgorica, (MINA) - Šahistkinje nikšićke Elektroprivrede odbranile su titulu prvaka Crne Gore. Elektroprivreda je do...