fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInternacionalni vrtić otvoren u Portonovi rizortu

Internacionalni vrtić otvoren u Portonovi rizortu

Kumbor, (MINA-BUSINESS) – Internacionalni vrtić, sa licenciranom metodologijom rada sa djecom, Montekids International, počeo je da radi ovog vikenda u sklopu Portonovi rizorta, jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope.

Montekids International će raditi po savremenim i akreditovanim vaspitno-obrazovnim programima International Preschool Curriculum (IPC) u jedinstvenom, multifunkcionalnom i adekvatno opremljenom prostoru.

“Visokokvalifikovani tim vaspitača i saradnika primjenom savremenih metoda obezbijediće najmlađima ugodan boravak, njegujući posebnost svakog djeteta”, saopšteno je iz Portonovi rizorta.

Boravak je obezbijeđen u namjenski opremljenim prostorijama, sa najaktuelnijim sredstvima, na način da podstiču rast i razvoj djeteta.

“Radno vrijeme vrtića je od osam do 22 sata svakog dana, a vrtić nudi i produženi boravak, kao i usluge čuvanja djece u dječijem klubu, na individualne zahtjeve po satnoj tarifi i druge dodatne programe”, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o ponudi, uslovima i dodatnim programima pohađanja internacionalnog vrtića Montekids International mogu se dobiti na 067 640 915.

Portonovi rizort, koji je ovog ljeta otvorio svoja vrata posjetiocima širom svijeta, će u svom sklopu imati sadržaje koji ispunjavaju sve uslove za kvalitetan i sadržajan život na samoj obali mora tokom cijele godine.

“Pored velikog izbora stambenih jedinica, dostupnih za kupovinu i rentiranje, kao i marine sa 236 vezova, Portonovi rizort nudi bogat sadržaj tokom cijele godine”, rekli su iz Portonovog.

Portonovi Training Studio nudi najviše standarde usluge teretane i fitnesa, sportskih i relaks masaža kao i grupnih aerobnih treninga i joge.

“Ljubitelji umjetnosti nastaviće da uživaju u pažljivo odabranim umjetninama galerije Pizana. Portonovi vas takođe poziva da posjetite i iskusite arome koje nudi jedinstveni jedınstvenı konjak i cigar bar Maison du Monde, kao i posebnu ponudu Manifesto Pub-a”, dodaje se u saopštenju.

Iz Portonovog su pozvali sve da isprobaju mediteransku kuhinju Perla Portonovi Square restorana i italijanski đelato Godo đelaterije.

“Takođe, servisne usluge Portonovog biće uskoro obogaćene i otvaranjem poslovnice Hipotekarne banke koja će svojim klijentima nuditi standardni nivo kvaliteta usluge”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije