fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGotovinski kredit s dužim rokom otplate do deset godina

Gotovinski kredit s dužim rokom otplate do deset godina

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka je uvela jednostavan gotovinski kredit sa produženim rokom otplate do deset godina, uz besplatne troškove obrade za webKredit aplikacije.

Kao dodatnu povoljnost, banka klijentima uz isplaćen kredit poklanja i 50 EUR na Mastercard® kreditnoj kartici.

„Gotovinski kredit namijenjen je svima koji imaju potrebu za većim iznosom gotovine, pogotovu u vrijeme smanjenje platežne moći građana. Duža ročnost kredita koju je banka obezbijedila za iznose kredita do 20 hiljada, donosi niži iznos mjesečnih rata za otplatu kredita, odnosno, veći kućni budžet za druge mjesečne izdatke“, navodi se u saopštenju banke.

Korisnici Mastercard kartice 3u1, uz isplaćen kredit dobijaju i 50 EUR. Pored toga, mogu plaćati na rate u bilo kojoj trgovini, podijeliti sve transakcije na rate putem Addiko Mobile aplikacije, kao i obaviti sigurnu internet trgovinu.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, kazao je da u vrijeme kada je svima potrebna podrška, kao dodatnu olakšicu klijentima su obezbijedili jednostavan gotovinski kredit sa dužim rokom otplate, za lakšu otplatu mjesečnih rata i za veći kućni budžet.

„Na taj način se sada mogu lakše odlučiti da ostvare i neke od svojih želja, a mi ćemo im osigurati brz pristup sredstvima koja su im potrebna. Kao dodatan stimulans, ne naplaćujemo troškove obrade za webKredit i nagrađujemo nove korisnike Mastercard kreditne kartice. Želimo da u svakom momentu pokažemo odgovoran odnos prema klijentima i spremnost za traženje rješenja koja donose povjerenje i dugoročnu saradnju”, rekao je Radulović.

Direktno bankarstvo kojim se Addiko vodi u svom poslovanju karakterišu procesi bez komplikacija i suvišne papirologije, pa zato klijenti podnose zahtjev za kredit bez odlaska u banku, uz odobrenje u najkraćem roku i jednostavnu realizaciju. Građani koji ne primaju zaradu preko Addiko banke, takođe, mogu aplicirati za neki od gotovinskih kredita i to bez žiranata i hipoteke uz minimalnu dokumentaciju.

Aktuelna ponuda, koja predstavlja brzo i jednostavno rješenje za klijente koji imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, trajaće do sredine novembra.

„Maksimalni iznos kredita koji se odobrava u Addiko banci je 30 hiljada EUR. Svi zainteresovani građani se mogu prijaviti i online, na web sajtu Banke, a službenici Banke će ih kontaktirati u najkraćem roku“, navodi se u saopštenju.

Više o uslovima ponude saznajte na www.addiko.me.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije