fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeCrnoj Gori potrebni kredibilni investitori

Crnoj Gori potrebni kredibilni investitori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnoj Gori, članici NATO-a i lideru u evropskim integracijama, potrebni su kredibilni investitori koji će je obogatiti znanjem i novim standardima, kazao je predsjednik države Milo Đukanović.

On je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, priredio radni ručak za grupu biznismena iz Južne Amerike, potomaka crnogorskih iseljenika, koji borave u posjeti Crnoj Gori.

Đukanović je istakao da je zadovoljan interesovanjem biznis zajednice, na čelu sa jednim od najuspješnijih potomaka crnogorskih iseljenika u Latinskoj Americi Federikom Tomaševićem, koji je uradio mnogo na animiranju članova crnogorske zajednice za potencijalna ulaganja u Crnu Goru.

„Iako se ne odričemo tradicije, posvećeno radimo na evropeizaciji crnogorskog društva i podizanju kvaliteta života građana, u cilju vraćanja Crne Gore njenoj evropskoj kući“, rekao je Đukanović.

On je kazao da su Crnoj Gori, koja je članica NATOa i lider u evropskim integracijama, potrebni kredibilni investitori koji će je obogatiti znanjem i novim standardima.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije