fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBojanić: Nikšić ima veliki prostor za ulaganja

Bojanić: Nikšić ima veliki prostor za ulaganja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nikšić kao opština sa najvećom teritorijom u Crnoj Gori ima veliki prostor za ulaganja, a podrška Ministarstva kapitalnih investicija (MKI) neće izostati, ocijenio je resorni ministar Mladen Bojanić.

On je danas boravio u Nikšiću gdje je razgovarao sa predsjednikom te opštine, Markom Kovačevićem i predsjednikom Skupštine Opštine Nemanjom Vukovićem.

Iz MKI-i su naveli da je Bojanić upoznao sagovornike sa kapitalnim investicijama za opštinu Nikšić koje su predviđene predlogom budžeta za narednu godinu.

„Osim putne infastrukture planirana su ulaganja i u solarne elektrane, vjetroelektrane, sanaciju deponije Mislov do, valorizaciju aerodroma Kapino polje kao i na poboljšanju bezbjednosti saobraćaja“, rekao je on.

Prema riječima Bojanića, Nikšić kao opština sa najvećom teritorijom u Crnoj Gori ima veliki prostor za ulaganja, a, kako je dodao, podrška MKI neće izostati.

Navodi se da je Kovačević upoznao Bojanića i njegove saradnike sa problemima na koje ukazuju građani Nikšića, a odnose se na neobezbijeđene pružne prelaze, neadekvatnu putnu infrastrukturu u blizini obrazovnih ustanova i nedovoljno opredijeljene iznose za pojedine kapitalne projekte.

„Na sastanku je bilo riječi i o nedovoljnom broju autobuskih stajališta u Podgorici za autobuske prevoznike koji saobraćaju na relaciji Nikšić-Podgorica“, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije