fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObjavili konkurs za izradu logotipa i slogana

Objavili konkurs za izradu logotipa i slogana

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) raspisala je konkurs za izradu zaštitnog znaka – logotipa i slogana koji će pratiti realizaciju projekta Domaći ukusi.

“Riječ je o projektu koji realizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma, NTO, Investiciono – razvojni fond (IRF) i Privredna komora (PKCG), u cilju promocije domaćih proizvoda, supstitucije uvoza i povećanja potrošnje kroz turizam”, navodi se u saopštenju.

NTO je jedan od nosilaca projekta, a logotip treba da se nadovezuje na logotip turističkog nacionalnog brenda Montenegro Wild Beauty https://montenegro.travel/files/pdf/knjiga-standarda.pdf

“Pravo prijave po ovom javnom konkursu imaju preduzeća i građani iz oblasti marketinga, arhitekture, dizajna i umjetnosti”, rekli su iz NTO.

Po tom konkursu dodjeljuju se tri nagrade, od kojih prva iznosi dvije hiljade EUR, druga od 1,5 hiljada EUR i treća od hiljadu EUR.

Konkurs je dostupan na https://www.montenegro.travel/objekti/nacionalna-turisticka-organizacija-crne-gore i otvoren je 20 kalendarskih dana od objavljivanja.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...