fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPripremaju mnoštvo aktivnosti tokom zimske sezone

Pripremaju mnoštvo aktivnosti tokom zimske sezone

Budva, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Budve (TOB) priprema mnoštvo aktivnosti tokom predstojeće zimske sezone, među kojima je i novogodišnji program na trgu ispred Starog grada.

Direktor TOB-a, Nemanja Kuljača, prisustvovao je u ponedjeljak sastanku u Podgorici, koji su Nacionalna turistička organizacija (NTO) i Ministarstvo turizma održali sa lokalnim turističkim organizacijama primorja, Prijestonice i Glavnog grada.

Povod sastanka, kako je saopšteno iz TOB-a, bili su planovi promocije zimske turističke sezone u Crnoj Gori.

Kuljača je kazao da su dvije manifestacije u vansezonskom periodu već realizovane, Fešta od ruštula i Dan širuna, a u subotu se očekuje i Petrovačka lignjada, u čijoj organizaciji TOB takođe učestvuje kao pokrovitelj.

“U planu pripreme zimske sezone TOB-a su i mnoge druge aktivnosti, a kao najznačajnije se izdvajaju priprema novogodišnjeg programa na trgu ispred Starog grada, regionalna promotivna kampanja Vidimo se u Budvi, organizacija rekreativne zone i programa Budi u Budvi, takođe ispred Starog grada, kao i realizacija zimskog festivala Adriatic Street Food”, naveo je Kuljača.

On je govorio i o značaju MICE turizma i tematskih kongresa koji su aktuelni u ovom periodu, o mnogobrojnim studijskim posjetama stranih medija i turoperatora u čijoj organizaciji učestvuje TOB, kao i o sajamskim nastupima i drugim aktivnostima koje se tiču promocije i unapređenja turističkog proizvoda u periodu van glavne turističke sezone

Cilj ovakvih sastanaka je sinhronizacija promotivnih aktivnosti na nacionalnom i lokalnom nivou, što je ključ za efikasniju prezentaciju i promociju cjelokupne turističke ponude Crne Gore.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije