fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNadalje osnaživati izvanredna postignuća Tuzi

Nadalje osnaživati izvanredna postignuća Tuzi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Proširivanje infrastukturne mreže, ulaganje u proizvodne kapacitete, stvaranje nove vrijednosti, unapređenje agrara, promocija turističke ponude i izvrsnog prirodnog potencijala Tuzi, te čvršće regionalno povezivanje, izvanredna su postignuća koja će ta opština nadalje osnaživati, ocijenio je premijer Dritan Abazović.

On je u čestitki povodom Dana opštine Tuzi kazao da su prioritetne aktivnosti Vlade imale potpunu podršku lokalne samouprave, investitora i građana Tuzi.

“Dozvolite da vam u ime Vlade i u svoje lično ime čestitam Dan opštine, sa najiskrenijim osjećanjem ponosa, zbog sjajnih privrednih, kulturnih i sportskih rezultata koje ste postigli u svega pet godina, otkada ste zaokružili opštinski status”, rekao je Abazović.

On je naveo da su uspjesi koji služe na ponos Crnoj Gori, svakako ishod sadržajnog i iskrenog odnosa koji je obostrano afirmisan između lokalne samouprave i državne administracije, ali i između pripadnika svih vjerskih i nacionalnih zajednica.

Abazović je čestitao Dan opštine Tuzi, predsjedniku opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilu Kajošaju, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Malesije navodeći da se u njoj baštine najbolje vrijednosti tradicije i savremenih dostignuća.

“Uvjeren da ćemo beskompromisno nastaviti da jačamo kao država multietničkog sklada, socijalne pravde, pravne sigurnosti i održivog razvoja, još jednom vam čestitam značajan praznik”, navodi se u čestitki Abazovića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije