fbpx
NaslovnicaCrna GoraŽivković: U Pljevljima na djelu gruba zloupotreba vlasti

Živković: U Pljevljima na djelu gruba zloupotreba vlasti

Podgorica, (MINA) – Dešavanja u Pljevljima proizvod su grube zloupotrebe nove vlasti, kazao je kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković, dodajući da građani, bez obzira na političku orijentaciju, većinski to ne podržavaju.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Živković je, na stranačkoj tribini u Pljevljima, rekao da taj grad nikada nije bio onakav kakav izgleda nakon 30. avgusta 2020. godine.

On je naveo da su Pljevlja bila grad druženja, dobrih odnosa bez obzira na vjeru, naciju ili drugu pripadnost i koji se trudio da nadilazi političke razlike.

“Ovo što se danas dešava, proizvod je grube zloupotrebe vlasti koja je došla nakon 30. avgusta”, kazao je Živković.

On je rekao da je uvjeren da većinski Pljevlja ne podržavaju ono što se trenutno dešava u tom gradu.

“Pljevlja su nešto drugo, bez obzira na pojedinačnu političku orijentaciju ljudi. Zato kažem da pojedinci koji su okupirali lokalnu vlast, na najgori mogući način je zloupotrebljavaju i pokušavaju da naprave od Pljevalja nešto što ona nijesu niti će ikad biti“, naveo je Živković.

On je rekao da se iz Pljevalja mora poslati poruka da Pljevljake ne mogu zavaditi.

“Uradićemo sve da vas zbacimo s vlasti u najkraćem mogućem roku, jer je to jedini lijek za aktuelnu situaciju”, kazao je Živković.

On je, osvrćući se na opozicioni status koji trenutno DPS ima u toj opštini, naveo da nije strašno promijeniti vlast i biti u opoziciji.

“Nekad padnete, nekad ustanete, to je sastavni dio života svakog čovjeka. Problem je kad neko primitivizmom, nevaspitanjem i bahatošću pokušava da promijeni sistem života i vrijednosti u Crnoj Gori”, istakao je Živković.

Prema njegovim riječima, DPS je uvijek bio dostojanstven, i u porazima i pobjedi.

Živković je dodao da se politički status DPS-a u Pljevljima ne može kvalifikovati kroz jedan, ili dva izborna rezultata.

On je istakao da je uvjeren da će DPS opet upravljati sistemom u Crnoj Gori.

“I učiniti ga imunim na ovakve poremećaje koje vidimo ovih dana, da vlastodršci po opštinama zloupotrebljavaju vlast na štetu svih stanovnika, a samo zato što su procijenili da im to može donijeti partijsku korist, ili ih kandidovati za neke bolje položaje u državnoj strukturi”, rekao je Živković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije