fbpx
NaslovnicaCrna GoraŽivković: Crnu Goru moramo vratiti u kolosjek normalnosti

Živković: Crnu Goru moramo vratiti u kolosjek normalnosti

Podgorica, (MINA) – Crna Gora se mora vratiti u kolosjek normalnosti, poručio je kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković, navodeći da to može uraditi samo ta stranka, znanjem i stručnošću.

Živković je, na sinoćnoj tribini u Budvi, kazao da će osnovni postulat njegovog djelovanja u budućem periodu biti progresivna politika, koju će voditi stručni, odgovorni i posvećeni ljudi.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Živković je, govoreći o stanju u Budvi i narativu koji se pokušava kreirati o toj partiji, rekao da zna da je napravljeno mnogo grešaka.

“Ne treba mi da nosimo nikakve hipoteke i da se stidimo bilo čega“, naglasio je Živković.

Prema njegovim riječima, nijedan pojedinac iz njihovih redova nije dobio mandat da radi nešto u ime partije suprotno zakonu.

„Nemojmo da imamo dilemu – smijenjeni smo s razlogom. Nemojmo da se ljutimo na našu političku konkurenciju. Nijesu oni krivi što su došli na vlast. Mi smo krivi što smo im dopustili da budu vlast ovdje u Budvi”, istakao je Živković.

On je rekao da su građani taoci „galimatijasa nastalog od kriminalaca, propalica, neostvarenih ličnosti i kvazipolitičara“.

„Koji, slušajući one koji Budvi i Crnoj Gori ne žele dobro, sada iz zatvora i raznih sumnjivih kuloara vode Budvu u propast“, dodao je Živković.

U toku razgovora sa članovima, zajednički je konstatovano da je jedino DPS garant razvoja Crne Gore i očuvanja vrijednosti moderne države.

“Crnu Goru moramo vratiti u kolosjek normalnosti. Neće to uraditi niko, osim nas, i to ako budemo svi odgovorni i posvećeni, sa znanjem i stručnošću koje sigurno imamo“, zaključio je Živković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije