fbpx
NaslovnicaCrna GoraUtvrđivali osnovanost posjedovanja pištolja kod troje policajaca

Utvrđivali osnovanost posjedovanja pištolja kod troje policajaca

Podgorica, (MINA) – Službenici policije, njih trojica, dovedeni su danas u službene prostorije radi utvrđivanja porijekla i osnovanosti posjedovanja vatrenog oružja.

Iz Uprave policije je saopšteno da su službenici Regionalnog centra bezbjednosti Jug jutros ispred zgrade Osnovnog suda u Ulcinju legitimisali Podgoričane Z.L. (65), D.M. (39), Ž.R. (45) kao i S.M. (48) iz Nikšića i N.J. (45) iz Bara.

Kako je saopšteno, pripadnici policije su u naselju Zaljevo, oko 13 sati i 15 minuta zaustavili vozilo kojim je upravljao D.M.

“Tokom kontrole utvrđeno je da su se u vozilu nalazile gore pomenute osobe. Ž.R., D.M. i S.M. izjavili su da su aktivni policijski službenici, kao i da kod sebe posjeduju službene legitimacije i službeno vatreno oružje – pištolje”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, njih trojica su dovedeni u službene prostorije radi utvrđivanja porijekla vatrenog oružja i osnovanosti njegovog posjedovanja, uz prethodno obavještavanje nadležnog državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

“Nakon što je utvrđeno da oružje odgovara oružju zaduženom u Upravi policije pomenute osobe su napustile službene prostorije, a spisi predmeta su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje”, rekli su iz policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije