fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Podgorici blokada na Zlatici i u Donjoj Gorici

U Podgorici blokada na Zlatici i u Donjoj Gorici

Podgorica, (MINA) – Demokratski front (DF) večeras će na sat i po blokirati saobraćajnice u podgoričkim naseljima Zlatica i Donja Gorica, kružni tok kod aerodroma u Zeti, kao i još 14 puteva u crnogorskim gradovima.

Tokom akcije “Blokadom protiv izdaje” u Nikšiću će biti blokiran bulevar 13. jula, u Budvi skver, u Baru most Vukazića, a u Beranama saobraćajnica u naselju Rudeš.

U Bijelom Polju biće dvije blokade – u naseljima Rakonje i Ribarevine, u Pljevljima će biti blokiran most kod Jugopetrolove pumpe, na Žabljaku raskrsnica kod Javorovače, u Herceg Novom saobraćajnica u gradskom naselju Zelenika, a u Kolašinu put u mjestu Bablja greda.

Iz DF-a su saopštili da će u Tivtu i Kotoru biti blokiaran kružni tok Radanovići, u Danilovgradu kružni tok u Spužu, u Murini kružni tok, plato, a u Plužinama magistralni put Nikšić – Plužine, kod skretanja za Seoca.

Blokade saobraćajnica počinju u 18 sati i 30 minuta.

Iz DF-a su kazali da akcijom žele da opomenu one koji su, kako su naveli, krenuli putem izdaje izborne volje građana, da prekinu sa politikom diktata, odustanu od formiranja vlade sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i vrate se dogovorima unutar parlamentarne većine.

“DF će spriječiti da se DPS u bilo kom obliku vrati u vlast”, naveli su iz tog političkog saveza.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije