fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Nikšiću rasvijetljeno ubistvo u pokušaju

U Nikšiću rasvijetljeno ubistvo u pokušaju

Podgorica, (MINA) – Službenici nikšićkog Centra bezbjednosti (CB) u kratkom roku rasvijetlili su ubistvo u pokušaju, počinjeno u saizvršilaštvu danas, i tom prilikom uhapsili su dvije bezbjednosno interesantne osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, postupajući po prijavi zaposlenih u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da je u njihove prostorije danas oko 12 sati dovezena osoba sa povredama, na ukazivanje medicinske pomoći, za koje se sumnja da su nanesene nožem, službenici nikšićke policije su odmah preduzeli mjere u cilju rasvijetljavanja tog događaja.

Iz policije su kazali da je oštećeni D.V. (37) iz Nikšća zadobio povredu u vidu ubodne rane u predjelu leđa, da su mu konstatovane lake tjelesne povrede i da nije životno ugrožen.

„Preduzimajući intenzivne operativne i terenske mjere i radnje službenici CB Nikšić su identifikovali osobe koja su, kako se sumnja, nanijela povrede D.V”, kaže se u saopštenju.

Iz policije su naveli da se radi o dvije bezbjednosno interesantne osobe, V.V. (27) i njegovom srodniku M.V. (34), oba iz Nikšića, i oni su kako se sumnja, počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

Osumnjičene osobe biće uz krivičnu prijavu privedene državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Najčitanije