fbpx
NaslovnicaCrna GoraSpajić ima prebivalište u Srbiji, Mandića nema u evidenciji

Spajić ima prebivalište u Srbiji, Mandića nema u evidenciji

Podgorica, (MINA) – Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, obavijestilo je Republičku izbornu komisiju (RIK) da lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić ima prijavljeno prebivalište u Beogradu, kao i da lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića nema u evidenciji osoba sa prebivalištem u toj državi.

Crnogorska Državna izborna komisija je prethodno tražila od RIK-a Srbije da im dostavi podatke o tome da li su Spajić i Mandić upisani u birački spisak te države i, ukoliko jesu, na kojem mjestu ga ostvaruju i na kojoj adresi imaju prijavljeno prebivalište.

Iz MUP-a Srbije su, kako saznaje Pobjeda, naveli da je, na osnovu podataka iz dostavljenog akta i javno raspoloživih informacija provjerom kroz elektronsku evidenciju prebivališta i boravišta građana tog Ministarstva na dan 10. debruar, utvrđeno da se Mandić ne nalazi u njoj.

“Takođe Vas obavještavamo da Spajić, uvidom u navedenu evidenciju, ima prijavljeno prebivalište u Beogradu, opština Zvezdara, ulica Topalovieva broj 4”, piše u odgovoru MUP-a Srbije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije