fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaSD: Abazović da podnese ostavku

SD: Abazović da podnese ostavku


Podgorica, (MINA) – Socijaldemokrate (SD) su zatražile da premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović podnese ostavku čime bi, kako se navodi, stavio tačku na dalje sopstveno ali i političko brukanje države koju nažalost predstavlja.

Iz SD-a su kazali da je, poslije mnogo pretrpljenih i prećutanih političkih poniženja, popredsjednica Vlade i ministarka evropskih integracija Jovana Marović, koja je i porpredsjednica URA-e, podnijela ostavku na sve funkcije.

“To bi trebalo da bude alarm i za odlazećeg premijera u tehničkom mandatu, koji bi ponošenjem ostavke stavio tačku na dalje sopstveno ali i političko brukanje države koju nažalost predstavlja”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, Abazović mora biti svjestan da je, kako državu, tako i partiju, doveo do “tačke pucanja” i da je “Jovana Marović samo početak”.

“Sluganska politika sa elementima veleizdaje koju Abazović i njegova partija vode, dovela je do toga da jedna od njegovih najbližih saradnica kaže “Dosta je!” i izađe iz cijele priče, nakon što je i kao osoba, i kao izgrađeni NVO aktivista, izgubila kredibilitet u javnosti”, kaže se u saopštenju.

Socijaldemokrate su Abazoviću poručili da podnese ostavku i time relaksira javnost, koja se duže vrijeme pita gdje je granica sopstvenom ličnom i političkom ponižavanju odlezećeg premijera, kome se i Vlada i partija urušavaju kao kula od karata.

“A koji je zahvaljujući svojoj submisivnoj politici služenja tuđim interesima sačuvao svoje zasluženo mjesto u istoriji crnogorske izdaje”, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Uprava policije, budva, silovanje

Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Podgorica, (MINA) – Službenici budvanske policije uhapsili su M.J. (21) iz Bijelog Polja osumnjičenog...