fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaPočele blokade na Zlatici i u Donjoj Gorici

Počele blokade na Zlatici i u Donjoj Gorici

Podgorica, (MINA) – Pristalice Demokratskog fronta (DF) blokirale su saobraćajnice u podgoričkim naseljima Zlatica i Donja Gorica i tako počele akciju tog političkog saveza pod nazivom “Blokadom protiv izdaje”.

Iz DF-a su najavili da će večeras u Podgorici, pored te dvije lokacije na sat i po blokirati i kružni tok kod aerodroma u Zeti, kao i još 14 puteva u crnogorskim gradovima.

Tokom akcije “Blokadom protiv izdaje” u Nikšiću je najavljena blokada bulevara 13. jula, u Budvi skvera, u Baru mosta Vukazića, a u Beranama saobraćajnica u naselju Rudeš.

U Bijelom Polju su najavljene dvije blokade – u naseljima Rakonje i Ribarevine, dok je u Pljevljima planirano da se blokira most kod Jugopetrolove pumpe, na Žabljaku raskrsnica kod Javorovače, u Herceg Novom saobraćajnica u gradskom naselju Zelenika, a u Kolašinu put u mjestu Bablja greda.

U Tivtu i Kotoru najavljena je blokada kružnog toka Radanovići, u Danilovgradu kružni tok u Spužu, u Murini kružni tok, plato, a u Plužinama magistralni put Nikšić – Plužine, kod skretanja za Seoca.

Iz DF-a su ranije kazali da akcijom žele da opomenu one koji su, kako su naveli, krenuli putem izdaje izborne volje građana, da prekinu sa politikom diktata, odustanu od formiranja vlade sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i vrate se dogovorima unutar parlamentarne većine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije