fbpx
NaslovnicaCrna GoraNikolić: DF se vraća na teren nacionalizma i destrukcije sistema

Nikolić: DF se vraća na teren nacionalizma i destrukcije sistema

Podgorica, (MINA) – Demokratski front (DF) se najavama blokade Crne Gore vraća na teren nacionalizma, služenja rusko-srpskim interesima i destrukciji sistema, rekao je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

On je kazao da iz DF-a, onako kako već godinu i po dana uništavaju državni sistem, preduzeća i ustanove koja su preuzeli po “dubini”, sada po ugledu na 2015. godinu, najavljuju i obećavaju destrukciju države u cjelini.

Kako je naveo, DF je od 30. avgusta bio zarobljenik nametnute uloge, koji je morao glumiti da je podoban da bude dio parlamentarne većine kojoj je evropski put Crne Gore trebao biti prioritet.

“Sada se, polako, oslobađaju okova i vraćaju na dokazan teren – nacionalizma, služenja rusko-srpskim interesima, antisistemskom djelovanju i destrukciji sistema”, napisao je Nikolić na Tviteru /Twitter/.

Nikolić je dodao da su u DF-u zaboravili da se od njihove destrukcije i pokazivanja snage boje jedino radnici komunalnih preduzeća po opštinama, koji, prema njegovim riječima, nakon protesta DF-a imaju pune ruke posla da lokacije dovedu u pređašnje stanje.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije