fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaVukčević potpredsjednica Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope

Vukčević potpredsjednica Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednica Demokratske narodne partije (DNP) i poslanica Demokratskog fronta (DF), Maja Vukićević je na današnjem zasijedanju Parlamenta Skupštine Savjeta Evrope (PSSE) izabrana za potpredsjednicu tog tijela, saopšteno je iz DNP-a.

Iz DNP-a su naveli da su na istoj sjednici izabrani i ostali potpredsjednici, kao i novi predsjednik, Tini Koks iz Holandije.

“Vukićević će, kao i ostale izabrane potpredsjednice PSSE, po redosljedu, prema starosnom kriterijumu, biti u prilici i da predsjedava Skupštinom SE”, kazali su iz DNP-a.

Iz te partije su rekli da je sve to, kako su naveli, osobita čast i priznanje za Maju Vukićević, DNP, poslanički klub DF-a, ali i Skupštinu Crne Gore.

“Od posebnog značaja svakako je i informacija da je Vukićević izabrana za potpredsjednicu prema inicijalnom predlogu cjelokupne delegacije Crne Gore u PSSE”, poručili su iz DNP-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Skupština Crne Gore

Forum generalnih sekretara parlamenata u Budvi

Podgorica, (MINA) – Forum generalnih sekretara parlamenata, kojem će prisustvovati generalni sekretari skupština država...