fbpx
NaslovnicaCrna GoraDemokrate će biti uz građane u odbrani izborne volje

Demokrate će biti uz građane u odbrani izborne volje

Podgorica, (MINA) – Demokrate će biti uz građane u misiji odbrane izborne volje i sprečavanja velike prevare u pokušaju, poručili su iz te partije.

Iz Demokratske Crne Gore su ponovili da njihovi poslanici i funkcioneri podržavaju proteste slobodnih građana koji se, prema njihovim riječima, suprotstavljaju krađi izborne volje.

“Demokrate će ličnim prisustvom, kao i prethodnih dana, podržati proteste i stati uz građane koji ne pristaju da se u djelo sprovede dogovorena izdaja i prevara kojom se na vlast namjerava vratiti ona politika koja je u prethodnih 30 godina stvorila sustem straha, nepravde, mafije i terora”, kaže se u saopštenju Demokrata.

Oni su istakli da su glavna pravila svih iskrenih, mirnih, dostojanstvenih protesta kojih su se pridržavali svih prethodnih godina, uvijek se i na svakom koraku ponašati mirno, kulturno, civilizovano, demokratski i građanski.

“Svakog provokatora ili ubačenog elementa koji ima zadatak da vrijeđa, napada, provocira, širi nacionalnu ili vjersku mržnju odmah detektovati i prijaviti. Odnijeti se sa uvažavanjem prema svima, ukljičujući i javne funkcionere čiji eventualni dolazak predstavlja planiranu provokaciju”, dodali su iz Demokrata.

Iz Demokrata su istakli da je jedno od glavnih pravila i poštovanje epidemioloških mjera nošenjem maski i držanjem distance.

To su, kako su naveli, zlatna pravila, jer nervoza raste kod mnogih političkih, kriminalnih i bezbjednosnih struktura zbog mirnog i dostojanstvenog odgovora građana s kojim ne umiju da se nose.

“Demokrate će i ovog puta biti uz građane i za građane, u misiji odbrane izborne volje i sprečavanja velike prevare u pokušaju. Građani Crne Gore imaju više nego dovoljno snage, mudrosti i odlučnosti da i ovome stanu na kraj”, dodaje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije